????? ?? ??????????????

В търговските центрове на Рувик ще откриете най-пълната и най-разнообразната гама от помпи за водоснабдяване GRUNDFOS.

Многостъпални центробежни помпи с електронно CRE, CRIE, CRNE

Помпите имат богат асортимент, проектирани са да бъдат надеждни и са линейни. Създадени са за висока ефективност, както и са лесни за сервизиране. Размерите им са компактни и спестяват значително място. Много възможности за контрол, които спомагат за по-лесно управление.

Системи за повишаване на налягане Hydro – Multi – S

Системите за повишаване на налягане Hydro Multi-S на Grundfos се състоят от две или три идентични помпи Grundfos CM, CMV или CR, свързани в паралел и монтирани на обща основна рама, и табло за управление със защита на мотора и вграден контролер.

Системите за повишаване на налягане Hydro Multi-S се доставят като цели, предварително сглобени и преминали изпитания системи, включващи смукателен и нагнетателен колектор, спирателни кранове, възвратни клапи, манометър и превключватели по налягане.

За да се гарантира надеждна експлоатация, системата за повишаване на налягане трябва да се окомплектова с подходящ мембранен резервоар.

Помпите се управляват автоматично в съответствие с консумацията на вода в системата посредством превключватели по налягане ( по един за всяка помпа).

Самозасмукващи Jet помпи JP

Помпите Grundfos JP за приложение в градината са самозасмукващи центробежни едностъпални помпи с хоризонтален вал и вграден ежектор. Благодарение на двигателя с накъсо съединен ротор и механичното уплътнение на вала, конструкцията е здрава и надеждна и не изисква поддръжка.

Помпата Grundfos JP се обслужва лесно и може да се използва като преносима помпа и като помпа с постоянен монтаж.

Предимства
 • дебит, Q: макс. 5 m3/h
 • напор, H: макс. 48 m
 • темп. на течността:0°C до +55°C
 • работно налягане: макс. 6 bar
 

Многостъпални центробежни самозасмукващи помпи MQ

Самозасмукващите центробежни помпи са предпочитани заради възможността си да засмукват вода и да заливат работното си колело преди да започнат работа.

Дори при наличие на въздух в изпомпваната течност, те се обезвъздушават лесно, работят безупречни, както и поддържат висок напор.

Самозасмукващите центробежни помпи са мощни и компактни, изпомпват вода от водоеми с дълбочина, по-малка от 9 m.

Предимства

 • Цялостен блок за повишаване на налягането
 • Лесен монтаж
 • Лесна експлоатация
 • Самозасмукващи
 • Защита от работа „на сухо” с автоматично връщане в начално състояние
 • Ниско ниво на шума
 • Не се нуждаят от поддръжка

Едностъпални стандартни помпи NB

Нормално засмукващите помпи на Grundfos се използват при водоснабдяване, промишлено усилване по налягане, промишлен пренос на течности, HVAC (отопление, вентилация и климатизация) и напояване.

Нормално засмукващите помпи на Grundfos са многоцелеви помпи, подходящи за разнообразни приложения, при които се изисква надеждно и икономично подаване.

Помпите NB/NBG на Grundfos са несамозасмукващи, едностъпални, центробежни, помпи с аксиален смукателен вход, радиален

Предимства