Крепежни елеметни Fischer – Австрия.

В търговската мрежа на Рувик ще намерите продуктите на FISCHER – австрийски производител на крепежни елементи от най-висок клас. Системите за монтаж осигуряват безопасен и ефективен монтаж  за разнообразни приложения в строителството.

КУПИ ОНЛАЙН

Дюбели

Пластмасовите фиксиращи елементи - дюбели са идеалното и икономично решение за закрепване. Изработени от висококачествен найлон, те са особено здрави по време на монтаж и гарантират постоянна сигурност. От Fischer предлагат богат асортимент за оптимално фиксиране в бетон, газобетон и кухи строителни материали, дюбели за гипсокартон и други.

Скоби с гума и гайка за тръби

Тръбните скоби са подходящи за фиксиране на леки, средно тежки и тежки тръбопроводи, изработени от различни материали. Fischer предлагат подходящите скоби за тръби със и без шумоизолиращи вложки за оптимално фиксиране на диаметрите на тръбите от 8 до 508 мм, за различни профилни резби и за разнообразни тръбопроводни носители.

Универсален дюбел без винт

Fischer DUOPOWER е 2-компонентен дюбел, подходящ за фиксиране във всички строителни материали. Дюбелите DUOPOWER са със следните размери: 6 x 50, 8 x 65 и 10 x 80, поради по-голямата дълбочина на закрепване, са особено подходящи за закрепване в кухи строителни материали, газобетон. Подходящ е за бетон, твърда тухла, аерозотен бетон, гипсокартон, естествен камък, ПДЧ и др.

Дюбел за бетон и тухла

Универсалният дюбел за бетон и тухла се разширява в здрави строителни материали и възли, в кухи и панелни строителни материали за максимално задържане. Това прави Fischer UX винаги правилния и надежен избор. Подходящ е за бетон, гипсокартон, кухи блокове от лек бетон, кухненски плочки изработени от тухли и бетон, естествен камък, аерозотен бетон, ПДЧ, тръд панел изработен от гипс, масивна или твърда тухла.

Дюбел за газобетон

Този модел дюбели се използват за закрепване и фиксиране в различни видове бетон. Характерните външни ребра създават плътна връзка между дюбела и строителния материал и гарантират оптимално разпределение на налягането и товароносимостта.

Дюбел за гипсокартон

Закрепването към стени и тавани с кухини изисква специални фиксатори. Fischer предлагат различни пластмасови и метални крепежи за фиксиране на различни дебелини на панелите, дебелина на приспособленията и приложения. Fischer DUOTEC е лесен за инсталиране и изключително надежден. Подходящ е за гипсокартон, дървени панели, стоманени плочи, пластмасови дъски и др.

Анкери

Стоманените анкери са перфектното решение за закрепване на тежки материали в бетона. Fischer предлагат оптимални решения за закрепване с различни функционални принципи за различни приложения. Всички предлагат максимална лекота на монтаж и товароносимост - което означава също така и максимална безопасност.

Сегментни анкери

Анкерите са рентабилното решение за закрепване на материали с високи експлоатационни изисквания и в зоните, подложени на сеизмични въздействия. Лесната инсталация спестява време. Изработени са от обикновена стомана, горещо поцинкована стомана, неръждаема стомана от формат А4 и високо устойчива на корозия стомана. Приложението им е в стоманени конструкции, охранителни релси, конзоли, стълби. Одобрени са за използване с бетон C20 / 25 до C50 / 60, без пукнатини и са подходящи също за Бетон C12 / 15, естествен камък с гъста структура
 

Набивни анкери Hammerset

Hammerset анкерите са одобрено, рентабилно решение за закрепване в санитарни, отоплителни и климатични зони, както и за диамантени корони и пробивни устройства. Подходящ е за тръбопроводни и вентилационни инсталации, спринклерни инсталации, решетки, стоманени конструкции и други.
 

Конзоли

Конзолите са лесно и ефективно решение за фиксирани на инсталации към стени. Предлагат се различни дължини. Конзолите са поцинковани и имат сертификат за пожарна устойчивост. Използват се основно при инсталация на тръби и тръбни системи.
 

Фиксиращи елементи за диамантени боркорони и пробивни инструменти

Тези фиксиращи елементи представляват разглобяема винтова връзка, която може да се използва многократно. Може да бъде в комплект с разширителен елемент, за да бъде максимално улеснено използването.

Свредла

Гамата на свредла, която предлагат от Fischer е много широка. Независимо дали е за професионална употреба или за непорфесионален потребител, тези свредла са с доказано високо качество. В мрежата на Рувик ще откриете свредла с 2 и 4 режещи ръба. Подходящи са за бетон, твърда тухла и естествен камък.

Крепежи за бойлери и санитарен фаянс

Комплектите крепежи на Fischer за закрепване на санитарен фаянс и бойлери съдържат всички необходими фиксиращи елементи.

Дискове за рязане

Дисковете за рязане, предлагани от Fischer са подходящи за стомана и чугун (общо приложение), големи напречни сечения. Средно твърд инструмент с добри режещи способности, студен разрез и добра износоустойчивост. Лесно рязане, стандартно качество, универсално приложение за малки и големи напречни сечения от инструменталана стомана, лята стомана и сферографитен чугун.