Семинар „Иновации в енергийно ефективните системи за отопление и климатизация”

Семинар „Иновации в енергийно ефективните системи за отопление и климатизация”

На 15 и 16 февруари в Хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ ***** к.к. Златни пясъци екипът на Рувик ООД организира семинар на тема:

„Иновации в енергийно ефективните системи за отопление и климатизация”

Семинарът беше осъществен със съдействието на KAN-therm, Полша и “Би Джи Ар Груп” ООД, България – доверени партньори на Рувик.

Присъстваха над 30 фирми, лидери в областта на прокетирането, изграждането и обслужването на отоплителни и климатични системи в Североизточна България.

Христо Неделчев – собственик и управител на Рувик ООД откри семинара с кратко представяне на 28 годишната история на фирмата, сподели новите начинания планирани за 2019 година в областта на отопление и официално съобщи за новооткрития склад и магазин на Рувик в София.

В първата част на семинара Милян Маркович – мениджър на KAN-therm за Източна Европа и Балканите и Георги Бонев – мениджър на KAN-therm за България, представиха нови тенденции и приложения на системите за подово отопление, както и press-системите за промишлени съоръжения, спринклерни и отоплителни инсталации Steel Press и Steel press Inox – вече налични в Рувик.
Във втората част инж. Калин Костов от “Би Джи Ар Груп” ООД представи eнергийно ефективни системи за отопление и охлаждане – термопомпи Crystal Aqua Aura, а г-н Неделчев сподели положителни отзиви от клиенти на Рувик за вече действащи такива системи.
След него Диана Гочева от “Би Джи Ар Груп”, обстойно представи богатата гама индустриални бойлери и термопомпени системи с марки Atlantic и Austria Email, предлагащи специфични и нестандартни решения – уникални за Българският пазар.

Г-н Неделчев закри семинара с уверението, че всички представени системи са налични в складовете на Рувик или се доставят в рамките на 3 дни.

След семинара всички присъстващи се събраха в балната зала на хотела, за гала вечеря с изискано четири степенно меню. За тяхното добро настроение се погрижиха царете на забавлението „ТУТУРУТКА“ с много песни, танци, игри и весели скечове.
Вечерта премина в приятелска атмосфера и обсъждане на видяното на презентациите, а организаторите поеха ангажимент провеждането на този семинар да стане традиция.

Топ фотографът Ивайло Костадинов отрази незабравимите моменти от деня: