smazkiУплътняващата паста

Уплътняващата паста UNIPAK е сиво, високо вискозитетно вещество, състоящо се от парафинова мастна киселина, натурални минерали, голямо количество парафинови масла и вода. Всички съставки са разрешени като добавки към храни и други подобни.
Приложение:
уплътняващата паста се прилага заедно с санитарно-технически лен (кълчища), за запечатване на резбови съединения в тръбопроводни системи за топла и студена вода и пара под ниско налягане (max. 140о С и 8 бара).
Технически свойства: уплътняващата паста прилагана заедно със санитарно-технически лен(кълчища) дава 100% здравина на връзките, като предпазва резбовото съединение от корозия. След монтажът съединението има възможност да се дорегулира до 45о без загуба на херметичност.

Силиконови смазки за гумени уплътнения

SUPER GLIDEX -смазка на силиконова основа с бял цвят, без миризма, с неутралната стойност на ph

ТЕХНИЧЕСКИ СВОЙСТВА: SUPER GLIDEX улеснява монтажа на PVC тръби, предпазва гумените уплътнения от остаряване и разлагане. Силиконовата смазка улеснява бъдещи корекции или демонтиране. Заменя традиционните сапун базирани лубриканти. Не губи своите свойства при атмосферните влиания и на открито. Може да се поръча и специална студоустойчива версия на продукта от -30о до +90о C. SUPER GLIDEX е приятен за работа и икономичен.

GLIDEX това е концентрирана силиконова паста, произведена от 100% чистo високо качествено силиконово масло. Кремообразна консистенция с бял цвят, без мирис.

ТЕХНИЧЕСКИ СВОЙСТВА: GLIDEX се нанася върху гумени уплътнения, където има постоянна циркулация на вода (смесителнибатерии и водопроводни кранове). Специфичните за тази смазка съставки непозволяват отмиването и. Отговаря на немските KTW изисквания за използване в инсталации за питейна вода. GLIDEX се предлага в малки удобни пластмасови туби по 50 гр.