Green Eco Therm

Котли на биомаса

GreenEcoTherm PELLETHERM V2.0 M01

Котли на биомаса

Автоматизираните пелетни котли Pelletherm V.2 са предназначени за отопление на битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода през летния сезон.

Основното предимство и уникалност на този продукт е възможността да изгаря пелети с диаметър от Ø 6 mm до Ø 14 mm с различно качество, както и плодови костилки. Характеризират се с изключително висока ефективност и надеждност.

tehnicheski-harakteristiki

Комбинирани котли

BISOLID Saver C

Котлите от серия SAVER C са оборудвани с допълнителна предна врата, пелетна горелка и табло за управление, като бързо и лесно (за по-малко от една минута) се преминава от дърва към пелети и обратно. Горелките BISOLID изгарят дървесни пелети Ø 6-8 mm, категория EN plus A1. По-високата ефективност в сравнение с конкурентните котли на твърдо гориво се постига благодарение на стоманената, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа (по-голяма топлообменна площ)

BISOLID-Saver-C-techn-har

BISOLID Saver C

termodinamik

ПЕЛЕТЕН СТОМАНЕН КОТЕЛ МОДЕЛ TBK/S

Пелетен Котел модел TBK/SСтоманени пелетни котли 25kW, 40kW, 60kW комплект с бункер 300кг, горелка, автоматично запалване, управление и ПОДАРЪК ПОМПА.

Viessmann logo

СТОМАНЕНИ КОТЛИ 30kW и 40kW /НА ДЪРВА/ VIESSMANN МОДЕЛ LIGNA 50 + ПОДАРЪК БЕНЗИНОВ ТРИОН STIHL

стоманн котел VIESSMANNПОДАРЪК БЕНЗИНОВ ТРИОН STIHL