Дюбели, анкери, шпилки, винтове, болтове, гайки и други крепежи

Дюбели

Размерите на универсалните дюбели са: Ø5мм, Ø6мм, Ø8мм, Ø10мм, Ø12мм, Ø14мм

Подходящ за закрепвания върху основи от:

Бетон, леки бетони, плътни и решетъчни тухли, естествени камъни и други на предмети, които могат да се монтират с винтове за дърво и рапидни винтове.

Приложение:

Най-подходящ за закрепване на картини, лампи, електрически скари и канални трасета, огледала, корнизи, щори, аксесоарни и санитарни изделия за бани и тоалетни, закачалки, рафтове и т.н.


Анкери

Анкерите са вид скоба,която служи за закрепване на две машинни части или два строителни елемента.
Делят се на видове: анкер за набиване и сегментен анкер. Подходящи са за лесен и бърз монтаж на бетон, за всички винтове или болтове.

Шпилки

Шпилката е стоманена пръчка с различна дължина и резба. Могат да се използват както за битови ремонти, така и за тежката индустрия.

Размерите, които ще откриете в мрежата на Рувик са:
М8х1000мм
М8х2000мм
М10х1000мм

Винтове

Най-често употребявяаните винтове са машиностроителни, стопорни, винтове за дърво и бетон и комбинирани. Комбинираните винтове /винт шпилки/ се използват при монтаж на скоби.

Болтове, гайки и шайби

Предлагаме различни размери качествени болтове, гайки и шайби, които са подходящи при монтажа на фланшова промишлена арматура.

Болтовете са с различни класове на якост, дължина, покритие и диаметър. Най-често използваните са с шестостенна глава с цяла или частична резба.

Гайката е крепежен елемент за съединяване на два или повече детайла посредством болт или шпилка.

Шайбата е парче метал с кръгла форма и отвор в средата с различни видове периферии. Видовете шайби са подложна, осигурителна, зегер шайба, федер шайба. Използват се като уплътнител на свръзки от различни детайли болтове и гайки или винтове.

Крепежи за санитарен порцелан

Предлагаме различни комплекти за монтаж на тоалетно седало, мивка и бойлер. Продуктите са подходящи за монтаж в: бетон, тухла, гипсокартон. В мрежата на Рувик ще откриете крепежи за санитарен порцелан на Видира България и Fischer.
Предимства:
  • Лесен и бърз монтаж
  • Усилените опорни найлонови гайки и втулки са устойчиви на стареене и химикали, и гарантират, че закрепването няма да повреди порцелана

В мрежата на Рувик ще откриете и крепежи на Видира – български производител на крепежни елементи за строителството.